Verpleegkundige praktijk

De Heldere Maan

De schakel tussen westerse geneeskunde en natuurgeneeskunde

Thuis professionele begeleiding hebben voor je alternatieve behandeling. Acupunctuur betekent niet  goed verstopte plekjes en naalden. Het betekent wel het zelfgenezend vermogen activeren met de juiste reflexzones. Laat je systeem reageren op de punten van energie. Het aansturen van deze energie is op allerlei manieren mogelijk. Met gerichte massage tijdens een behandeling in de praktijk zet ik het systeem aan het werk. Dat kan je ook thuis! Je ontvangt kleine magneetjes (4mm ø) op anti-allergene pleister. De beschrijving vertelt waar ze moeten komen en hoe je de kuiltjes kan voelen, zodat je weet dat je goed zit. Het programma geeft de wisselingen aan om geen meridianen te overbelasten. De punten liggen over het algemeen op de voeten, onderbenen, armen en polsen.

Extra effect voor de behandeling komt van kruidenthee. Je krijgt een smakelijke mix van Europese kruiden vruchten wat op maat gemaakt is op het persoonlijke behandelplan.

Je krijgt:

Persoonlijk gesprek van + 30 min via de beveiligde verbinding via Whatsapp beeldbellen;

Voldoende magneetjes en pleisters voor 14 dagen;

De acupunctuurpunten met locatiebeschrijving;

Beschrijving van de tijd en wisseling naar andere punten;

Kant en klare kruidenthee voor 14 dagen;

5 simpele meridiaanoefeningen voor meer activatie;

Uitleg van niet alleen de behandeling, maar ook van medische uitslagen, bijvoorbeeld bloedtesten;

Supplementen advies;

Bachbloesems afgemeten op jouw behoefte bij emotionele ondersteuning;

De mogelijkheid om vragen te stellen waar andere medisch dienstverleners geen aandacht voor hebben.

 

Na 14 dagen is een digitaal vervolgconsult om de behandeling te evalueren en aan te laten sluiten op de veranderingen die plaats vinden.

Benieuwd naar jouw persoonlijke plan?

Vraag vandaag nog een informatie aan.
Informatief, gratis & vrijblijvend

De nieuwste blog als eerste lezen?

Rowan - depressie, nachtmerries, angsten

Bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou met veel klachten, geesteljik én lichamelijk. Ik begon me na een aantal behandelingen als snel weer als mezelf te voelen, misschien nog wel beter als ik ooit was.

Ik vind het zo fijn om soms toch nog, ook al gaat het zo goed met mij, lekker bij jou te komen voor een APK keuring :). Bedankt!

- Rowan - depressie en angsten

Valerie - lymfedetox na chemokuur

Je hebt mijn geteisterde wezen weer overeind geholpen, met aandacht en deskundigheid, afval helpen afvoeren en energie doen stromen. Het doet veel goed!! Dank en liefs,

- Valérie - lymfedetox na chemokuur

Sytze, nu vrij van hooikoorts

Doel was om hooikoorts te verminderen. Na 3 behandelingen was al merkbaar resultaat. Nu geen behoefte meer om anti hooikoorts medicijnen in te nemen. Kundig!  

Sytze – Hooikoorts -

Sandra, kan weer lange wandelingen maken

Bedankt voor de behandeling! Na een jaar tobben met een pijnlijke voet kan ik nu zelfs weer op hakken lopen!

Sandra – Blessure middenvoetsbeen - 

Carla - Lymfe schoonmaken

Het is heerlijk even een moment rust te nemen. Loslaten wat zich ongemerkt in de loop der tijd heeft vastgezet tot het lichaam begint te protesteren. Je hebt het fingerspitzegefül en de toewijding.

- Carla - lymfe reinigen

Simon - Slijmbeursontsteking

De pijnlijke frozen shoulder is zonder medicijnen of injecties verholpen :). Met jouw hulp heb ik volledig kunnen meedoen met de taptoe en kunnen genieten.

- Simon - frozen shoulder/ slijmbeursontsteking

De Heldere Maan is aangesloten bij de BATC en is ingeschreven als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Hiermee komt de behandeling in aanmerking voor vergoeding van de verzekeraar. Dit is een beroepsvereniging die uitgaat van vijf principes die gezondheid optimaliseren. Voor meer over de vijf principes klik hier