Indicaties & recensies

 

Ik kijk naar de mens achter de ziekte of aandoening, en luister naar het verhaal. Daarom heb ik  indicaties verweven met de recensies. Dat vertelt meer dan een droog stukje tekst. De teksten zijn soms handgeschreven wat ik vanaf 2015 verzameld heb. Voor een sterrenscore verwijs ik je naar google. 

Migraine doet pijn. Daar is een behandeling voor. Geen symptoombestijding! wel het laten afnemen van de oorzaak. Neem je kans om aan migraine een eind te maken. Geen kramp meer, niet meer kotsen, met aura en zonder aura. Oogmigraine gaat weg met guasha. C

Lymfoedeem na chemo

Je hebt mijn geteisterde wezen weer overeind geholpen, met aandacht en deskundigheid, afval helpen afvoeren en energie doen stromen. Het doet veel goed!! Dank en liefs,

- Valérie - lymfedrainage na chemokuur


Vergroeiing van de wervelkolom/ syringo myelia

Ik voelde direct minder spierspanning, mijn houding is verbeterd en de pijnklachten zijn na jaren vele malen minder. Ik kom graag met regelmaat voor verdere verbeteringen.

- Marloes - Syringo Myelia 


Restless Legs Syndrome/ RLS

Mijn voeten waren hiervoor verdoofd en ik kon niet meer goed staan. Na jouw acupunctuurbehandelingen, kruiden en gedegen adviezen kan ik weer voelen wat onder mijn voeten is, gemakkelijk mijn broek aantrekken en traplopen. - Paul neuropathie


Slijmbeurs ontsteking

De pijnlijke slijmbeursontsteking is zonder medicijnen of injecties verholpen :). Met jouw hulp heb ik volledig kunnen meedoen met de taptoe en kunnen genieten. - Simon


Blessure middenvoetsbeen

Bedankt voor de behandeling! Na een jaar tobben met een pijnlijke voet kan ik nu zelfs weer op hakken lopen!

Sandra – 


Resless legs/ Rls

De krampen deden pijn en Katinka heeft dat weggekregen met 4 behandeling! Ik raad je bij iedereen aan!

-Karin-


Seizoensdetox

Katinka voelt en begrijpt het lichaam en de persoon heel goed. Daardoor is een behandeling niet alleen heel nuttig maar ook prettig. Laag voor laag, steeds een stapje verder tot de klacht is opgelost gaat ze geduldig door.

Joyce - 


Restless legs syndrome/ rls

Nu kan ik weer in slaap vallen en voel ik me uitgerust. Wat een vrijheid heb je me gegeven door de rusteloosheid weg te nemen. - Sonja - 


Depressie 

Bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou met veel klachten, geestelijk én lichamelijk. Ik begon me na een aantal behandelingen als snel weer als mezelf te voelen, misschien nog wel beter als ik ooit was.

Ik vind het zo fijn om soms toch nog, ook al gaat het zo goed met mij, lekker bij jou te komen voor een APK keuring :). Bedankt!

Rowan - depressie en angsten


Trage schildklier

In de dagen na de behandeling ging ik me beter voelen, en beter voelen en beter voelen en beter voelen… Ik kreeg veel meer energie en had veel minder last van kwaaltjes. Verbijsterend vind ik het effect!

José – Hypothyreoïdie –


Depressie & trauma

Het is heerlijk even een moment rust te nemen. Loslaten wat zich ongemerkt in de loop der tijd heeft vastgezet tot het lichaam begint te protesteren. Je hebt het fingerspitzegefül en de toewijding.

Carla - 


Hooikoorts

 

Doel was om hooikoorts te verminderen. Na 3 behandelingen was al merkbaar resultaat. Nu geen behoefte meer om anti hooikoorts medicijnen in te nemen. Kundig!  

Sytze – Hooikoorts -


Lekkende darmsyndroom

 

Ik ben zo blij dat ik Katinka heb gevonden. Jarenlang darmproblemen met krampen gehad die uren aanhielden. De laatste jaren had ik deze 2x per week en moest thuis blijven in de buurt van de toilet. Had ik geluk dan duurde de aanval 2 uur had ik pech dan duurde deze aanval som 4 a 5 uren. Daarna was ik heel moe. In ieder geval na de 1e behandeling bij Katinka zijn de darmkrampen weggebleven en soms voelde ik iets op de achtergrond. Het is nu bijna 2 maanden geleden na de 1e behandeling en het is (durf het bijna niet te zeggen) zo goed als weg. Ik kan weer dingen ondernemen afspraken niet hoeven afzeggen  gedronken had zoals ik iedere dag doe. Wat hier op FB zet omdat ik dit wil delen met zovele mensen met de klachten die ik heb gehad en dat Katinka jouw kan helpen 

- Martha - Leaky Gut Syndrome & spastische darm


Tinctuur op maat voor complicatie diabetes 

Het is een wonderspul dat je gegeven hebt, ik zweet veel minder wat superfijn is.
Mohammed - diabetes -


Frozen Shoulder

Wow! Mijn rechterarm ging zomaar om hoog! Zonder pijn! - Johanna


Slaploosheid

 

Echt bizar hoe goed Katinka alle pijnlijke punten van je lichaam kent. Heerlijk dat alles weer los gemasseerd wordt.

Ik had al een lange tijd last van slaapproblemen. Katinka heeft ervoor gezorgd dat ik s'nachts niet lang meer wakker lig en ik weer een acceptabele slaap heb. Verder ook veel tips om beter met bepaalde situaties om te gaan. Ik ben zeer tevreden met het tot nu toe bereikte resultaat! Bedankt.

- Anne - Slapeloosheid

 


Migraine

40 jaar lang heb ik hoofdpijn gehad. Katinka heeft het met de massages eg kunnen halen. Eerst voor twee dagen na de massage. Door de behandelkuur had ik al snel geen hoofdpijn meer. Na een aantal weken had ik geen hoofdpijn meer. Na 6 maanden behandeling kon ik op vakantie zonder hoofdpijn! 


'Je bent zorgvuldig en grondig, zelfs de moeilijkste ziektebeelden verlichten na jouw behandelingen.