Indicaties & recensies

 

Ik kijk naar de mens achter de ziekte of aandoening, en luister naar het verhaal. Daarom heb ik  indicaties verweven met de recensies. Dat vertelt meer dan een droog stukje tekst. De teksten zijn soms handgeschreven wat ik vanaf 2015 verzameld heb. Voor een sterrenscore verwijs ik je naar google. 

Migraine doet pijn. Daar is een behandeling voor. Geen symptoombestijding! wel het laten afnemen van de oorzaak. Neem je kans om aan migraine een eind te maken. Geen kramp meer, niet meer kotsen, met aura en zonder aura. Oogmigraine gaat weg met guasha. C

frozen shoulder/ slijmbeursontsteking

De pijnlijke frozen shoulder is zonder medicijnen of injecties verholpen :). Met jouw hulp heb ik volledig kunnen meedoen met de taptoe en kunnen genieten. - Simon

Wow! Mijn rechterarm ging zomaar om hoog! Zonder pijn! - Johanna

Restless leg syndrome, RLS

Mijn voeten waren hiervoor verdoofd en ik kon niet meer goed staan. Na jouw acupunctuurbehandelingen, kruiden en gedegen adviezen kan ik weer voelen wat onder mijn voeten is, gemakkelijk mijn broek aantrekken en traplopen. - Paul neuropathie

Nu kan ik weer in slaap vallen en voel ik me uitgerust. Wat een vrijheid heb je me gegeven door de rusteloosheid weg te nemen. - Sonja - Rls

Scoliose, kyfose, Syringo Myelia

Jij staat altijd voor me klaar, Ik kan altijd mijn vraag stellen en ik krijg altijd antwoord.
Marije - scoliose 

Ik voelde direct minder spierspanning, mijn houding is verbeterd en de pijnklachten zijn na jaren vele malen minder. Ik kom graag met regelmaat voor verdere verbeteringen.

- Marloes - Syringo Myelia / Ernstige kyfose door ontsteking tussenwervelschijven

Detox

Het is heerlijk even een moment rust te nemen. Loslaten wat zich ongemerkt in de loop der tijd heeft vastgezet tot het lichaam begint te protesteren. Je hebt het fingerspitzegefül en de toewijding.

Carla - lymfe reinigen

Katinka voelt en begrijpt het lichaam en de persoon heel goed. Daardoor is een behandeling niet alleen heel nuttig maar ook prettig. Laag voor laag, steeds een stapje verder tot de klacht is opgelost gaat ze geduldig door.

Joyce - Seizoensdetox 

Je hebt mijn geteisterde wezen weer overeind geholpen, met aandacht en deskundigheid, afval helpen afvoeren en energie doen stromen. Het doet veel goed!! Dank en liefs,

- Valérie - lymfedetox na chemokuur

Bij jou ben ik echt aan het juiste adres! Top! wat heerlijk.

Erika 

 

Slapeloosheid

Echt bizar hoe goed Katinka alle pijnlijke punten van je lichaam kent. Heerlijk dat alles weer los gemasseerd wordt.

Ik had al een lange tijd last van slaapproblemen. Katinka heeft ervoor gezorgd dat ik s'nachts niet lang meer wakker lig en ik weer een acceptabele slaap heb. Verder ook veel tips om beter met bepaalde situaties om te gaan. Ik ben zeer tevreden met het tot nu toe bereikte resultaat! Bedankt.

- Anne - Slapeloosheid

Hypothyreoïdie

In de dagen na de behandeling ging ik me beter voelen, en beter voelen en beter voelen en beter voelen… Ik kreeg veel meer energie en had veel minder last van kwaaltjes. Verbijsterend vind ik het effect!

José – Hypothyreoïdie –

Migraine

40 jaar lang heb ik hoofdpijn gehad. Katinka heeft het met de massages eg kunnen halen. Eerst voor twee dagen na de massage. Door de behandelkuur had ik al snel geen hoofdpijn meer. Na een aantal weken had ik geen hoofdpijn meer. Na 6 maanden behandeling kon ik op vakantie zonder hoofdpijn! 

Menstruatiestoornisen, Pmdd

Na 5 maanden merk ik echt verschil. Meer ontspannen, zit beter in mijn vel en voel me heel goed. Ik weet niet hoe je doet, maar blijf dit vooral doen!

- Erika - PMS / PMDD

Endometriose

40 jaar lang heb ik hoofdpijn gehad. Katinka heeft het met de massages eg kunnen halen. Eerst voor twee dagen na de massage. Door de behandelkuur had ik al snel geen hoofdpijn meer. Na een aantal weken had ik geen hoofdpijn meer. Na 6 maanden behandeling kon ik op vakantie zonder hoofdpijn! 

Leaky Gut Syndrome / spastische darm

Ik ben zo blij dat ik Katinka heb gevonden. Jarenlang darmproblemen met krampen gehad die uren aanhielden. De laatste jaren had ik deze 2x per week en moest thuis blijven in de buurt van de toilet. Had ik geluk dan duurde de aanval 2 uur had ik pech dan duurde deze aanval som 4 a 5 uren. Daarna was ik heel moe. In ieder geval na de 1e behandeling bij Katinka zijn de darmkrampen weggebleven en soms voelde ik iets op de achtergrond. Het is nu bijna 2 maanden geleden na de 1e behandeling en het is (durf het bijna niet te zeggen) zo goed als weg. Ik kan weer dingen ondernemen afspraken niet hoeven afzeggen of doktersafspraken niet na kunnen komen wanneer er een aanval spontaan op kwam zetten. Mijn man vroeg altijd wat heb je gedaan of gegeten na een aanval en ik kon alleen maar zeggen dat ik gewoon hetzelfde gegeten of gedronken had zoals ik iedere dag doe. Waarom ik dit bericht hier op FB zet omdat ik dit wil delen met zovele mensen met de klachten die ik heb gehad en dat Katinka jouw kan helpen 

- Martha - Leaky Gut Syndrome & spastische darm

Blessure middenvoet

Bedankt voor de behandeling! Na een jaar tobben met een pijnlijke voet kan ik nu zelfs weer op hakken lopen!

Sandra – Blessure middenvoetsbeen - 

Hooikoorts

Doel was om hooikoorts te verminderen. Na 3 behandelingen was al merkbaar resultaat. Nu geen behoefte meer om anti hooikoorts medicijnen in te nemen. Kundig!  

Sytze – Hooikoorts -

Depressie

Bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou met veel klachten, geestelijk én lichamelijk. Ik begon me na een aantal behandelingen als snel weer als mezelf te voelen, misschien nog wel beter als ik ooit was.

Ik vind het zo fijn om soms toch nog, ook al gaat het zo goed met mij, lekker bij jou te komen voor een APK keuring :). Bedankt!

Rowan - depressie en angsten

Candida

Ik was benieuwd naar wat mij te wachten stond, Chinese massage was nieuw voor mij. Fijn dat jij duidelijke uitleg geeft over wat je doet en waar het goed voor is Daarnaast helpen jouw adviezen mij goed.

Marij - Candida

Aambeien

Al 4 jaar had ik last van een pijnlijke aambei. En na lange tijd had ik een afspraak bij een chirurg om deze te laten verwijderen. Hij stuurde me opgewekt naar huis! De aambei was weg. Hoewel ik  voor een heel andere klacht bij Katinka kom, is de aambei als bijwerking in 3 maanden tijd verdwenen. Super zeg!

Anoniem-

Reactie op kruiden opmaat

Het is een wonderspul dat je gegeven hebt, ik zweet veel minder wat superfijn is.
Mohammed - diabetes -

'Je bent zorgvuldig en grondig, zelfs de moeilijkste ziektebeelden verlichten na jouw behandelingen.