Ben jij ook zo moe van ziek zijn? Laten we samen werken aan de oplossing


Adresgegevens:

De Heldere Maan
Wouwstraat 4
2623 HJ Delft

 

06 1981 8211

www.dehelderemaan.nl

katinka@dehelderemaan.nl


Wie ben ik.

Ik ben Katinka Hagenaar, verpleegkundige, gespecialiseerd in auto immuunziekten, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, met een roeping om iemand verder te helpen in zijn gezondheid als alle andere opties tekortschieten.

Kennisoverdracht, kundig handelen en educatie zijn mijn kernwaarden en de basis van effectieve zorgverlening. Niemand is een nummer. Niemand is een statistiek. Aangevuld met wetenschappelijk aangetoonde inzichten en interventies zijn sleutelwoorden in mijn behandelingen. Met 20 jaar ervaring in het reguliere werkveld heb ik in 2015 mijn eigen particuliere praktijk geopend. Ik hoop jou ook te ontmoeten in mijn praktijk. Geen zweverig gedoe, wel aanpakken.

In 2018 heb ik het zelfzorgboek Project Mij uitgebracht. Want ook voor mensen die wegens ziekte kwetsbaar zijn en buiten de samenleving geplaatst lijken hebben het recht om weer gezond te worden én te blijven!

Om mijn hele CV op te sommen heb je niet zoveel, aan de recensies geven je een schat aan openhartige ervaringen. 

 


Tarief & Vergoeding

Behandelingen in de praktijk worden aan het eind van de behandeling betaald. Telefonische behandelingen ontvang je 15 minuten voor aanvang een betaalverzoek. Andere algemene afspraken staan bij de Algemene voorwaarden

Behandelingen worden vergoed  bij 30 zorgverzekeraars.  Of uw ziektekostenverzekering deze vorm van alternatieve zorg via deze beroepsvereniging ook vergoed? Raadpleeg uw polis. Klik hier om alle vergoedingen van 2023 te openen.  

Declaratie ontvangt u in de loop van de week.

Standaard aanvulling bij elke afspraak:

  • WhatsApp - altijd antwoord binnen 24 uur, ook in het weekend. Dus je kan altijd je vragen stellen.
  • De zorgvraag onderzoek ik doorlopend in de literatuur die ik lees. Je kan tussendoor dus een vraag verwachten als ik een weg heb gelezen wat jouw specifieke gezondheidsvraag beantwoord. 
  • Ik leer je hoe je de methoden van jouw zorgplan zelf kan toepassen, en de theorie waar het op gebaseerd is. Dat geld voor Chinese methoden, kruidenleer, leefstijl en voedingsleer.
  • Medicatie en ziekten uitgelegd; wat bedoelde de arts nou? Wat is er nou toch in de bloedtest te lezen? en wat betekent die bloeddruk?
  • Begeleiding in jezelf observeren zodat je zelf de verstoringen voelt aankomen zodat je niet zo snel ziek wordt.
  • Metingen zoals bloeddruk, blaasontsteking, saturatie met ge-ijkte meetinstrumenten. Doorverwijzing waar nodig naar de huisarts.
  • Kinesiologisch testen welke supplementen en eerder aangeschafte orthomoleculaire middelen jouw systeem versterken.
  • Ontstoren op aanvraag

Alle lichamen hebben iets moois en iedereen verdient het om lekker in zijn vel te zitten. Wat heb jij daar voor nodig?


Hoe ziet de afspraak eruit.

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een basisbehandeling.

Inzicht in jouw klachten en medische geschiedenis geven alle informatie. De basisbehandeling is een massage om de lichamelijke blokkades te verkennen. Deze informatie wordt samengevoegd tot een persoonlijk behandelplan gericht op de hoofdklacht die jij aangeeft.

Behandeltechniek is afhankelijk van wat ik adviseer én welke jij kiest. De mogelijkheden staan beschreven op de homepage. Heb je al een voorkeur dan hoor ik dat graag.

Vervolgafspraken bevatten altijd het persoonlijke behandelplan aangevuld met het vergroten van het bewustzijn over wat je lichaam probeert de vertellen zodat je herkenning groeit. In de eerst periode na de intake ga ik je leren hoe je jezelf leert behandelen. Zo versterken we samen het behandelplan. Bij elke afspraak evalueren we samen het persoonlijk behandelplan en effecten op de hoofdklacht, om dit uiteindelijk weg te nemen.  

Cliënten die behandeling ontvangen kunnen altijd tussentijds vragen stellen. Via email of Whatsapp krijg je altijd binnen 24 uur reactie

.

Behandeling Tijd ml Tarief
Volwassene va 14 jaar 60 min In de praktijk € 75,-
Kind t/m 13 jaar 30 min In de praktijk € 40,-
Consult 30 min Telefonisch € 35,-
Tinctuur 30 ml € 15,-
Bloesems naar aanleiding van je klachten 30 ml € 15,-
Hervulling van het oorspronkelijke flesje neem mee tijdens afspraak €10,-
Ontstoren Onderdeel van het consult