Webwinkel

De prakijkruimte is van alle gemakkenn voorzien voor jouw behandeling. Rekening wordt gehouden met privacy en een comfortabele stoel. Zijn er liggende interventies nodig dan is hier een fysiotherapeutische behandeltafel voor aanwezig die ik op verzoekvoek kan verwarmen. Hier onderzoeken we samen waar de pijn vandaan komt en waar jouw voorkeur ligt voor behandeling. Tevens bespreken we wat de verwachte behandelduur is. 

Je bestelt een dienst in de praktijk. Ik neem contact met je op om de behandeling te plannen

Cupping en guasha

€ 70,00

Cupping en guasha

€ 70,00

In de praktijk kunnen afvalstoffen direct en zonder naalden weggehaald worden. Het strijken met een guashasteen stimuleert de afvalverwerkende functie van de huid. Cupping zuigt de afvalstoffen die de pijn uit de diepte. Zoals bijvoorbeeld een triggerpoint. Dit doe ik op een manier dat het comfortabel is en je met water drinken na afloop met meer energie weer op je fiets stapt dan toen je was gekomen.

Je bestelt een dienst in de praktijk. Ik neem contact met je op om de behandeling te plannen

Telefonisch consult voor een gesprek zodat ik voor jou de juiste tinctuur kan klaarmaken.

Je bestelt een dienst in de praktijk. Ik neem contact met je op om de behandeling te plannen

Je kan de tinctuur komen ophalen op een daarvoor afgesproken moment, of het komt per post naar je toe.

Leer meer over je auto immuunziekte. Leer hoe je deze onder controle kan brengen zodat je weer energie hebt om te leven. Inclusief werkboek van 12 maanden. 

Binnenkort ook als ebook te verkrijgen via deze webwinkel!

 

De schrik van je leven! Na een traject van klachtenopbouw, onderzoeken, afspraken en wachtkamers komt hét gesprek met de specialist. De diagnose is gesteld: het is een auto-immuunziekte.

En hier moet je het mee doen. De grond lijkt onder je voeten weg te zakken. Terwijl je de klap nog aan het verwerken bent moet je luisteren naar de vervolgtrajecten. Dat zijn verplichte keuzes. Als elke keuze een deur zou zijn, dan kan achter elke deur een nachtmerrie staan. Het zijn keuzes waar je niet op zit te wachten; je wilt gewoon goed in je vel zitten! Zónder klachten.

Ben je vergeten dat een diagnose precies was waar je naar zocht? Waar je tijd in hebt gestoken? Een diagnose hebben is goed! Waarom? Omdat het richting geeft aan wat jouw zoektocht.

Klachten hebben is een manier van het lichaam om aan te geven dat het niet goed gaat. Het is een signaal dat je iets tekortkomt of juist te veel van iets hebt. Bij alles wat je hebt gedaan, gedacht en opgebouwd, hebben zich afvalstoffen opgebouwd. Zolang je het lichaam geeft wat het nodig heeft om met deze afvalstoffen om te gaan, is er niets aan de hand. Heb jij net de pech dat jij iets ánders nodig hebt dan de gemiddelde mens, dan is het mogelijk dat je cellen het afval niet kwijt kunnen. Hippocrates zei tweeduizend jaar geleden al:

Ziekten komen niet uit de lucht vallen. Ze zijn het gevolg van dagelijkse zonden tegen de natuur. Wanneer er zich voldoende

‘zonden’ opeen hebben gestapeld, ontstaan er plotseling ziekten.

Aan de hand van dit boek kun je ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren, met zo min mogelijk klachten. Je leert meer over de werking van het lichaam in het algemeen en van jouw lichaam in het bijzonder.

In het eerste deel van dit boek, ‘Inzicht’, deel ik kennis uit voornamelijk het westerse medische veld. Met deze kennis, geschreven in ‘gewonemensentaal’ kun je beter begrijpen waarom je lijf werkt zoals het nu doet. In dit deel leg ik de werking van het immuunsysteem op celniveau uit en de beïnvloedende factoren. De werking van je lichaam begrijpen geeft je geen symptoombestrijding maar een blijvend resultaat. Jouw diagnose is een richtingaanwijzer. Je kunt dit deel gebruiken als basiskennis, zodat je later meer specifieke kennis kan opdoen in andere literatuur.

Het tweede deel is een werkboek. Je houdt dagelijks een grafiek bij als dagboek bij, zodat je ervaringen meetbaar worden. Dit kost weinig tijd en geeft je veel inzichten. Je kunt terugkijken over een langere periode, vergelijken en verbanden leggen. In combinatie met de kennis uit het eerste deel zal je gaandeweg een stijgende lijn opmerken. Dit helpt je om jouw doel te behalen: een klachtenvrij leven.

Leer en ontdek wat jouw lichaam vraagt.

Chinese geneeskunde

 Chinese geneeskunde is veelzijdig. De gedachtenleer spoort zaken op die ons westers niet zijn aangeleerd. 

Met infrarood laser i.p.v naalden